Var det snygga omslaget värt det?

The Watchmaker of Filigree Street av Natasha Pulley


The Watchmaker of Filigree Street - Natasha PulleyÅret är 1883 och Thaniel Steepleton upptäcker att det ligger en guldklocka på hans kudde när han kommer hem från jobbet. Ett halvår senare räddar klockan honom från att bli ett offer för ett bombdåd nära hans jobb. Han letar då upp urmakaren till guldklockan och möter den mystiska Mori. En japansk urmakare med en mekanisk bläckfiskklocka. Där börjar äventyret…

Eller gör det verkligen det? Tyvärr var den här boken ett impulsköp endast på grund av dess väldigt vackra omslag. Innehållet är tyvärr inte bra. Texten är full av stavfel och grammatiska misstag som till och med jag, som inte har engelska som modersmål, upptäcker.

Handlingen får man leta med mikroskop efter för den är i princip obefintlig. Karaktärerna är platta och intetsägande. Boken är sitt omslag och inte så mycket mer. Tyvärr.

Har jag lärt mig någonting från det här? Nja, knappast. Jag kommer troligtvis fortsätta köpa böcker som jag tycker är fina. Boken får stå kvar i hyllan och kanske fungera som en bromskloss när jag får för mig att spendera alldeles för mycket pengar på en utsida som egentligen är helt betydelselös. Då är det bättre att jag köper lite mer smink till mig själv istället.


Rekommenderas för: Den inbitna samlaren av bläckfiskklockor

0,5/5 Kajsa Ankor
Betyg 0,5


 

Annonser

En reaktion på ”Var det snygga omslaget värt det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s