Det tutar upptaget…

Komma fram - Rainbow RowellFrån Goodreads:
Georgie bor i Los Angeles och är manusförfattare till en komediserie. När hon dagarna före jul får sitt livs jobbchans, tvingas hon ställa in familjens julfirande hos svärföraldrarna. Hennes man Neal blir inte bara besviken, utan tar med sig barnen och åker ändå. Och vägrar sedan att svara på mobilen. Men när Georgie en kväll provar att ringa till Neals föraldrahem fraån telefonen i sitt gamla flickrum, svarar han plötsligt. Fast det är inte den vanliga Neal. Utan Neal från 20 år sedan. Antingen har Georgie tappat förståndet eller… så pratar hon i en magisk telefon. Oavsett vilket ser hon sin chans att ställa allt tillrätta.


Det finns många saker som är viktiga att tänka på i en relation men något av det absolut viktigaste, om ni frågar mig, är att inte ta varandra för givna. Men det kan ju vara så lätt att hamna i hamsterhjulet, speciellt när jobbet tar upp mycket av ens tid och när vardagen börjar bli tråkig. I Komma fram får Georgie möjligheten att knyta nya (eller egentligen gamla) band till sin man igen.

Helt ärligt så tilltalade inte baksidetexten mig speciellt mycket så jag var inte direkt stressad att läsa boken. Det är vid såna här tillfällen man blir glad när man har fel. Det här är en riktigt bra bok. Rainbow Rowell skriver så som jag gillar – kort och koncist. Det är en bok full av humor samtidigt som den är en allvarlig relationshistoria. Jag har gillat allt jag har läst av Rowell än så länge så jag ser fram emot att läsa mer av henne.


Titel: Komma fram
Originaltitel: Landline
Författare: Rainbow Rowell
Format:  Danskt band
Originalspråk: Engelska
Bokförlag: Gilla böcker
Utgiven: 2015 (2014)
Antal sidor: 334

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.