En smakebit på søndag: Lotus Blues – Kristina Ohlsson

Smakebit på söndagEfter ett längre uppehåll tänkte jag ge mig in i smakbitsbytarbranschen igen. Det är alltid givande att läsa alla andras smakbitar. Man får väldigt många boktips.

Dagens smakbit kommer från Lotus Blues av Kristina Ohlsson. Jag började lyssna på den här boken förra året men hann inte lyssna klart innan jag sa upp mitt medlemskap i Mofibo. Men vilken tur för mig att jag även hade pocketversionen i bokhyllan. Den handlar om advokaten Martin Benner som tar på sig ett fall där han ska försöka oskyldigförklara en död kvinna som dömts till mord på inte mindre än fem personer. Spåren leder till Texas och lite för sent inser Martin att han är själv en bricka i det ondskefulla spelet. Uppföljaren heter Mios Blues och finns även den på pocket!

Kika in hos Mari du också och dela med dig av en smakbit!

Lotus Blues - Kristina OhlssonI romaner och filmer lägger advokater pussel. De avslöjar stora konspirationer och de slåss dag och natt för sina klienter. I verkligheten är inget av det där sant. Pusslet är redan lagt och det är sällan vi saknar några avgörande bitar. Tyvärr. Det vore fan så mycket mer spännande om det förhöll sig annorlunda, men det gör det inte.

Annonser

34 reaktioner på ”En smakebit på søndag: Lotus Blues – Kristina Ohlsson

  1. Det er ikke så lenge siden jeg leste Lotus blues og Mio blues. Det var veldig underholdene bøker selv om jeg ble noe irritert over hovedpersonens kvinnesyn 🙂
    Ha en riktig fin søndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s