Läs-a-lot: Sportlov 2016 – TBR

Elvira ordnar en läs-a-lot under sportlovet nästa vecka. Här uppe dröjer det två veckor till innan det är sportlov men eftersom jag inte har lov överhuvudtaget så kan det ju kvitta. Jag är i behov av en läs-a-lot just nu då det har varit lite svårt att få till läsningen den senaste tiden. Då passar ju det här perfekt!

Vi drar igång imorgon (22/2) och håller på till på söndag (28/2). Häng på ni också, vettja! Vill ni följa oss på andra sociala medier så är det #läsalotsport16 som gäller.

Det här är min tänkta TBR:

Sammanställning

Kvinnorna på stranden av Tove Alsterdal och Lagens långa näsa av Hans Alfredsson är prio 1. De är nämligen de böckerna som ingår i Nellons hyllvärmarutmaning för februari.

Annonser

10 reaktioner på ”Läs-a-lot: Sportlov 2016 – TBR

  1. Såg att Vi är alla helt utom oss fanns med på rean i år och blev riktigt sugen på att klicka hem den – inte minst för omslagets skull! Och vad söt Frozen-boken ser ut :’) kul att du deltar, hoppas vi nu får något läst! 🙂

  2. Där jag bor är det lov nu, men därmed inte sagt att jag har ledigt. Men en läs-a-lot är alltid kul, och en spark i rumpan så några påbörjade böcker blir utlästa välbehövlig. Så jag är också med 🙂

  3. Jag har lite lov jämt jag eftersom jag har sjukersättning 🙂 Vi verkar bli ett gäng som skall delta och det är ju jättekul. Du har ju många trevliga böcker att välja mellan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s