En smakebit på søndag: Jag lät dig gå – Clare Mackintosh

Smakebit på söndagAv någon anledning har jag extrem lust att resa just nu. Jag längtar tills vi ska börja planera vår ETTF (Epic Trip To Florida) och har tillbringat lite för mycket tid med att titta på YouTube-videos från Florida denna morgon. Det finns så mycket kul att göra där, speciellt Walt Disney World och Universal Studios. Oj, vad jag längtar dit!

Men jag hinner bjuda er på en smakbit från boken jag ska börja läsa härnäst (när jag slitit mig från YouTube…). Boken är ett recensionsexemplar från trevliga Lind & Co och den heter Jag lät dig gå. Författaren, Clare Mackintosh, debuterar med denna thriller. Den handlar om en kvinna som flyr från sitt förra liv då hon är med om något förödande. Kommer det förflutna att hinna ikapp henne?

Kika in hos Mari du också och dela med dig av en smakbit!

Jag lät dig gå - Clare MackintoshBilen dyker upp ur tomma intet. Tjutet från inbromsningen, den dova dunsen när en femårig pojkkropp träffar vindrutan och slungas i en saltomortal genom luften innan den landar mitt i gatan. Hon rusar efter honom, rakt framför bilen som fortfarande är i rörelse. Halkar och ramlar tungt på utsträckta händer,  fallet får henne att tappa andan.

Det är över på en sekund.

Annonser

30 reaktioner på ”En smakebit på søndag: Jag lät dig gå – Clare Mackintosh

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s