Bokbloggsjerka 29 januari – 1 februari: Dåligt, sämre, sämst

Fredag! Helg! På Spåret! Bokbloggsjerka! Vill ni också vara med så klicka er vidare till Annika och svara på frågan ni också.

Veckans fråga:
Har du någonsin läst en bok där det har hänt någonting som du inte alls hade väntat dig eller som du absolut inte tyckte om?

Jag har läst väldigt många böcker som jag inte gillat. Jag har samlat alla lågvattenmärke under betyg 0,5. Jag vet inte varför jag envisas med att läsa ut böcker som jag inte gillar eller fastnar i. Jag har ett litet inofficiellt nyårslöfte att lägga ner böcker som jag inte gillar efter 50-100 sidor. I år har jag redan avslutat två stycken i förtid; Beijing Doll av Chun Sue och Dödens rum av Susanne Staun. Förhoppningsvis kommer jag sluta att slösa värdefull lästid på böcker som inte ger mig något tillbaka (förutom irritation och ilska…)

Beijing Doll - Chun Sue

Annonser

24 reaktioner på ”Bokbloggsjerka 29 januari – 1 februari: Dåligt, sämre, sämst

    1. Jo, det ligger någonting i det du säger. Men samtidigt så känner jag att min tid är för värdefull för att läsa böcker som inte ger mig något (med betoning på mig). Alla böcker passar inte alla och istället för att plåga sig igenom något endast för att vara sympatisk mot författaren så tycker jag det är bättre att sluta läsa och byta till en förhoppningsvis mer passande bok.

  1. Det där är svårt, jag tänker att jag vill veta ändå hur det går, fast jag inte gillar boken. Men jag tycker att det egentligen är ett bra löfte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s