Warren is in da house!

Warren the 13th and the All-seeing Eye av Tania del Rio


Warren th e13thIbland så läser man en bok som man helt enkelt bara faller för. Allt stämmer när man läser, texten flyter på och illustrationerna är som en dunkudde för blicken. Det här var en sådan bok. Och det är främst teckningarna som gör den så bra. Och Warren. Han är helt enkelt underbar.

Färgmässigt är det ingen fest för ögonen. I varje fall inte om man gillar det färgglatt. Men här passar den svarta, blåa, röda och vita färgkartan. Jag gillar att den inte så snälla Aunt Anacondas sidor har svart bakgrund till skillnad från de andras sidor. Ett enkelt grepp att markera hennes roll i boken.

Men vad handlar då detta lilla mästerverk om? Warren jobbar på ett hotell som tyvärr inte har så många gäster. Därför måste han göra en massa sysslor för att spara in på anställda. Aunt Anaconda styr hotellet med järnhand samtidigt som hon är på jakt efter det allseende ögat. Denna sak ger ägaren oerhörd makt. Därför är det viktigt att Warren hittar den innan Anaconda.

Jag har läst e-boksversionen av den här men funderar starkt på att investera i en riktig utgåva. Förhoppningsvis kommer det fler delar om söta lilla Warren.


Rekommenderas för: Alla som vill vila ögonen på något fint

4,5/5 Kajsa Ankor
Betyg 4,5


 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s