En smakebit på søndag: Glöm inte att låsa – Elizabeth Haynes

Smakebit på söndagLäslusten har tyvärr inte varit på topp den senaste tiden. En tråkig förkylning och andra saker som livet består av ha fått ta lite plats senaste veckan. Förhoppningsvis är jag snart på läsbanan igen!

Dagens bok som jag delar med mig en smakbit ur är ett recensionsexemplar från Lind & Co. Jag har inte riktigt börjat läsa i den än så smakbiten kommer från de allra första sidorna. Boken handlar om Catherine, en kvinna som ständigt är på jakt efter en man. Blir hon attraherad så ger hon sig in i leken direkt. En dag så träffar hon Lee och de inleder ett passionerat förhållande som snart byts ut på rädsla för hans dåliga humör och skrämmande brutalitet. Obehaglig bok, minst sagt!

Kika in hos Mari du också och dela med dig av en smakbit!

 

Glöm inte att låsaNär det gäller vilken dag man ska dö, var årets längsta dag lika bra som någon annan.

Naomi Bennett låg med öppna ögon på botten av ett djupt dike medan det blod, som hållit liv i henne under alla hennes tjugofyra år, rann ut bland gruset och skräpet under henne.

Medan hon flöt in i och ut ur medvetslöshet, tänkte hon på hur ironiskt alltsammans var: att hon skulle dö nu – hon som hade överlevt så mycket och som hade trott att friheten var så nära – att hon skulle döda av den ende man som någonsin egentligen hade älskat henne och visat henne någon form av vänlighet. Han stod vid kanten av diket ovanför henne och hans ansikte låg i skugga, eftersom solen sken genom de klargröna löven så att ljuset föll fläckvis ner över honom, och gjorde hans hår ljust som en gloria.

Han väntade.

Annonser

30 reaktioner på ”En smakebit på søndag: Glöm inte att låsa – Elizabeth Haynes

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s