En smakebit på søndag: Bränd himmel – Gilly MacMillan

Smakebit på söndagOch så var det söndag igen. Tiden bara springer iväg. Senaste veckan har inte tiden räckt till för att läsa skönlitterära böcker riktigt i den utsträckning som jag hade önskat. Visst är det jobbigt när man vill läsa men inte hinner? En massa spännande böcker ligger och väntar på mig och frestar mig med sina omslag. Förhoppningsvis hinner jag läsa ut boken jag håller på med, och delar smakbit ifrån, idag. Den är mäkta spännande så sidorna bara fladdrar förbi.

Boken heter Bränd himmel och är skriven av Gilly MacMillan. Den handlar om ett barns försvinnande. Rachel och hennes son Benedict är ute och leker en dag. Plötsligt så är han borta. Det som sen följer är polisens utredning och hur Rachel klarar av sitt liv i väntan på att hennes son ska hittas. Om inte detta vore nog så har halva Storbritanniens befolkning redan bestämt sig för att Rachel är den skyldiga. Det är hon som gjort något med sin son så han är försvunnen…

Smakbiten är ett utdrag ur en blogg som någon startat. Den är tagen från sidan 241 i den inbundna utgåvan från Modernista.

Kika in hos Mari du också och dela med dig av en smakbit!

Bränd HimmelVisste du att Benedict Finch bröt armen förra året och att hans mamma inte åkte till sjukhus med honom? Det måste ha gjort väldigt ont. Jag antar att hon inte iddes. Eller så kanske hon bara hade något annat för sig.

Annonser

34 reaktioner på ”En smakebit på søndag: Bränd himmel – Gilly MacMillan

 1. Oi denne virker kjempe spennende! Håper du ble ferdig med den som du hadde tenkt og får tid til å lese alle bøkene som venter på deg med fristende omslag! Tusen takk for smakebiten!

   1. Nice! Elsker når en føler en bare kan lese og lese uten å gå lei. Leselysten min er litt sånn jevn og treg akkurat nå, synes det er greit. Bedre enn at den er borte.
    Noterte boken nå, men på engelsk da. Ser ikke ut som den er oversatt til norsk.

   2. Jag avskyr när läslusten försvinner. Jag kan inte sluta tänka på hur mycket jag vill läsa men ändå så går det inte… Usch, jag hoppas innerligt att det dröjer länge till nästa gång. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s