En smakebit på søndag: Alex + Ada: Volume 1 – Sarah Vaughn & Jonathan Luna

Smakebit på söndagSå var altanen äntligen invigd för i år. Vädret här uppe har varit bra, lite blåsigt men soligt och fint. Jag har premiärbadat i fjärden och det var riktigt skönt, faktiskt inte så kallt. Dessutom har två nattliga kubbomgångar gett mig massor av myggbett. En riktigt härlig sommarhelg alltså. Tyvärr har jag inte hunnit läsa riktigt så mycket som jag önskat men det kan jag förhoppningsvis ta igen nästa vecka då #läsalotsommar2015 drar igång. Det är Nellon och Elin som ordnar det hela och det är inte för sent att vara med!

Vill dessutom påminna om min lilla utlottning av en tygpåse med Gryffindors emblem på och lite mumsigt te. Ni har fram till midnatt idag på er att vara med. Klicka här och kommentera så får ni en lott.

Men nu till smakbiten… Jag läser ALEX +ADA just nu. Det är en graphic novel som handlar om en ung kille (Alex) som får en av de mest sofistikerade androider som finns (Ada). Samtidigt är världen inte överens om hur man ska ställa sig till alla robotar; ska de ha rättigheter precis som alla människor? Smakbiten kommer från när Alex packar upp Ada för första gången.

AA4

Vill ni också dela mer er av en smakbit eller läsa andras? Besök då Maris blogg!

Annonser

26 reaktioner på ”En smakebit på søndag: Alex + Ada: Volume 1 – Sarah Vaughn & Jonathan Luna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s