En smakebit på søndag: The Last Summer of Us – Maggie Harcourt

Smakebit på söndagVet ni vad? Idag är första dagen med sol och värme på nästan en vecka. Vi har släktbesök från Skåne så vi har utforskat det ångermanländska inlandet. Femtio nyanser av grönt skulle man kunna säga… Och inte en enda björn såg vi!

Vill dessutom tipsa om min GIVEAWAY som pågår just nu. Där kan man vinna bland annat en fin Gryffindortygpåse. Anmäl er med en kommentar på giveaway-sidan. Jag skickar även till Norge och Finland!

Dagens smakbit kommer från en bok som jag inte påbörjat än men som passar bra nu när solen skiner. Den heter THE LAST SUMMER OF US och är skriven av Maggie Harcourt. Den handlar, enligt baksidetexten, om tre ungdomar som ger sig ut på en roadtrip. Ska bli kul att läsa, tror faktiskt att den kan vara ganska så bra. Smakbiten kommer från första kapitlet, sidan 6.

Kika in hos Mari du också och dela med dig av en smakbit!

The last summer of usIt’s been twelve days since my mother died; twelve days since the noises in the night. The sound of footsteps and the front doorbell seeping into my dreams. Twelve days since the voice in the small, dark hours of the morning, saying: ”I think your mother’s dead.”

Annonser

20 reaktioner på ”En smakebit på søndag: The Last Summer of Us – Maggie Harcourt

  1. Jeg liker tittelen på boken, den går rett på leselisten min bare på grunn av det! Men smakebiten var også fin da 🙂
    Så heldige dere var med været, her i Oslo har vi vært bortskjemt med pent vær hver dag, unntatt i dag :p Så da passet det i grunn fint å holde seg innendørs med en bok 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s