En smakebit på søndag: Do You Want to Know a Secret? – Claudia Carroll

Smakebit på söndagHoppas ni haft en riktigt trevlig midsommarhelg. Här uppe i Norrland har vi faktiskt inte kunnat klaga på vädret. Solen sken och det blåste inte alltför mycket. Det var till och med ganska så varmt.

Idag blir det en lugn dag. Byta lite gardiner, stryka lite tvätt men framförallt läsa. Och se sista avsnittet av Sense8. Har ni inte sett den serien så rekommenderar jag den varmt. Den handlar om åtta människor som på något mystiskt sätt är telepatiskt kopplade till varandra. Karaktärerna skildras mycket bra och spänningen byggs upp sakta men säkert. Hela säsong ett finns på Netflix.

Dagens smakbit kommer från en chic-litbok som jag håller på att läsa som del i en readathon. DO YOU WANT TO KNOW A SECRET? av Claudia Carroll handlar om några kvinnor som börjar utforska det positiva tänkandets makt. Smakbiten kommer från början av boken där det här med positivt tänkande introduceras.

Kika in hos Mari du också och dela med dig av en smakbit!

Do you want to know a asecret”Can you hear how negative you sound? And all you’re doing is attracting even more negativity towards you. Remember what I said, like attracts like. It’s the most fundamental law of the universe. Now just take a moment to think. There must be some aspect of your life where everything’s going your way, so you need to ask yourself… what is it that I’m doing right here, so effortlessly? Then I want you to take those same positive feelings and apply them to your work area.”

Annonser

39 reaktioner på ”En smakebit på søndag: Do You Want to Know a Secret? – Claudia Carroll

 1. Såg första avsnittet av Sence8 häromdagen 🙂 och fler avsnitt ska jag se. Lite skönt att ha en serie ”på lut” sådär när andan faller på!
  Tack för smakbiten ur en bok jag inte hört talas om – jag får kolla upp den!

  1. Vi såg just säsongsavslutningen och det bådar gott. Hoppas på en säsong nummer två. Och ge inte upp den mot mitten av säsongen. Trots att tempot är lite långsammare så är den värd att se. 🙂

 2. Ingen bok jag hört talas om, tack för smakbiten 🙂
  Rekommenderar verkligen Ellen Hopkins böcker, de är riktigt bra. Trots att hon tar upp tunga och hemska ämnen, hon skriver riktigt bra. Jag har läst 5 av hennes böcker hittills, min absoluta favoritbok av henne är Burned. Rekommenderar även Crank trilogin. Önskar dig en fin söndag 🙂

 3. Jeg så reklamen for Sense8 på Netflix og den serien vil jeg virkelig se! 🙂 Ønsker deg en fin søndagskveld!

 4. Sense8 så jeg at jeg fikk en reklamemail om fra Netflix for litt siden, den ser spennende ut. Så jeg skal ta til meg anbefalingen din 🙂

  Boken minner meg veldig mye om Sophie Kinsellas bok ”Can you keep a secret?” både i tittel og i farge på omslaget(den finnes også i lilla, det er nesten så man can tro det er gjort med vilje fra markedsføringsavdelingen). Veldig hyggelig at du tok deg tid til å dele en smakebit med oss denne søndagen.

  1. Måste kika närmare på Kinsellas bok. Men det finns säkert en baktanke! Det är alltid lika kul att dela med sig av smakbitar. Det är väldigt gulligt av dig att ordna det varje söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s