En smakebit på søndag: Leon – Mons Kallentoft & Markus Lutteman

Smakebit på söndagVinmässa i Umeå. Där spenderade jag min lördag. Det är häftigt hur olika vin smakar trots att det är samma land, område eller till och med druva. Bland favoriterna var där ett Pinot Noir från Kalifornien men även en rad viner från franska Xavier. Mums! Ser fram emot att laga lite trevliga middagar som passar bra ihop med godingarna.

Dagens bok-smakbit kommer från LEON av Mons Kallentoft och Markus Lutteman. Det är uppföljaren till ZACK och boken släpps imorgon, 11 maj. Förhoppningsvis får man veta mer om Zacks bakgrund men samtidigt känns det som om han gräver sig ännu djupare ner i sitt drogmissbruk.

Smakbiten kommer från sidan 26 och skildrar Zacks ”hjältemod” i ett närköp.

Kika in hos Mari du också och dela med dig av en smakbit!

LeonZack siktar snabbt men noggrant, avlossar Sig Sauern och träffar killen i högra axeln. Han vrider sig runt av skottet, tappar vapnet i barnvagnen, tittar på sin axel, känner på den med handen, ser blodet och börjar sedan yla av smärta.

Zack sparkar undan hans ben. Vräker ner honom på mage. Sedan för han upp den finniges armar bakom hans rygg och sätter på honom handbojor.

Annonser

38 reaktioner på ”En smakebit på søndag: Leon – Mons Kallentoft & Markus Lutteman

  1. Jag har läst några Malin Fors-deckare och har nästan läst ikapp den serien. Funderar på att läsa den här serien också. Tack för smakebiten!

    1. Zack är första delen i en serie. Vet inte hur många böcker det kommer bli… Den är löst baserad på Herkulesserien så det kanske rentav blir tolv böcker – en för varje stordåd! 🙂 Kram på dig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s