En smakebit på søndag: Sandman vol. 1: Preludes & Nocturnes – Neil Gaiman

Smakebit på söndagJag har tyvärr hamnat i lite av en lässvacka. De senaste böckerna jag läst har tyvärr inte varit speciellt bra och det tar emot att plocka upp en ny bok. Men en serie är ju lite mer lättläst så förhoppningsvis kan Neil Gaimans SANDMAN: PRELUDES & NOCTURNES få mig pigg på böcker igen.

Klicka in hos Mari du också och dela med dig av en smakbit!

Sandman vol 1

SANDMAN-serien, där PRELUDES & NOCTURNES är den första volymen. En halvgalen ockultist försöker fånga Döden men lyckas inte riktigt utan tillfångatar istället Drömmen, även kallad Morpheus. Detta leder till lite otäcka saker runt om i världen. Bilden är tagen från början av albumet och visar hur ockultisten får tag i det sista han behöver för att starta ritualen.

Sandman 1

Annonser

35 reaktioner på ”En smakebit på søndag: Sandman vol. 1: Preludes & Nocturnes – Neil Gaiman

    1. Jag började läsa serier igen förra året och tycker det är avkopplande. Man får en dimension gratis när man läser eftersom man inte behöver föreställa sig hur saker och ting ser ut. Samtidigt tycker jag det är kul med illustrationer så det är oftast en fröjd att läsa. Tyvärr är illustrationerna i Sandman inte riktigt så som jag föredrar… 🙂

  1. Åh, ”Sandman” er så fin. Jeg har ikke lest dem på flere år, og det var egentlig litt tilfeldig når jeg leste dem, en bok her, en bok der og uker eller måneder mellom hver. En gang burde jeg låne alle bøkene i serien og lese gjennom alt.

  2. Tack för smakbiten! Jag har bara läst Coraline och vill gärna läsa fler böcker av författaren. Serier läste jag mycket förut men jag har kommit lite ifrån det. Kanske skulle testa denna…. 😉

  3. Åh, jag älskar Sandman! Borde läsa om serien. Första volymen är inte lika bra som resten, tycker jag. Det är som att han inte riktigt har hittat rätt ton än.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s