En smakebit på søndag: Stå inte för nära kanten – Annika Mayer

Smakebit på söndagGårdagen spenderades på IKEA. Tyvärr var inte vi de enda som tänkte shoppa lite. Det kändes som hela Sundsvall befann sig på varuhuset samtidigt som oss. Men vi hade lite tur och lyckades ändå beställa ett kök. Det känns väldigt skönt att det är klart. Nu ska det bara levereras och monteras ihop också… Medan jag väntar på det kan jag ju lika bra dela med mig av en smakbit.

Kika in hos Mari du också om du vill läsa fler smakbitar eller dela med dig av en du också.

Dagens smakbit kommer från en bok jag nyss börjat läsa. STÅ INTE FÖR NÄRA KANTEN av Annika Mayer handlar om Hanna. Hon är en nyskild, 30+are som jobbar på reklambyrå. Men när livet kommer ikapp henne åker hon tillbaka till sitt barndoms Norrland och sin självständiga kompis Kattis. Smakbiten kommer från sidan 50 där lite detaljer från gårdagens fest återberättas för en tjejkompis.

 

Stå inte för nära kantenKattis började berätta för Cina om nattens eskapader. För att få fler pusselbitar ringde hon Carita, som berättade att på Hotell Polar hade vi dansat i ring ”med mycket bålrullningar”. Kattis skrattade så tårarna rann. Jag orkade inte lyssna längre utan drog på mig anoraken igen, lånade Kattis cykel och stack.

Annonser

36 reaktioner på ”En smakebit på søndag: Stå inte för nära kanten – Annika Mayer

  1. Det var båe en ukjent bok og en ukjent forfatter for meg. Fint å bli gjort oppmerksom på det en ikke har hørt om 🙂 Ønsker deg en fin kveld!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s