Bokbloggsjerka 24-27 oktober – Läser just nu

Då har man blivit ett år äldre och förhoppningsvis ännu lite visare. Men idag behöver inte geniknölarna gnuggas för frågan som Annika ställer i veckans bokbloggsjerka är enkel, men ack så intressant!

Vilken bok/vilka böcker håller du på att läsa just nu?

Just nu läser jag THE ASSASSINS CURSE av Cassandra Rose Clarke och LOVE LETTERS TO THE DEAD av Ava Dellaria. Jag har hållit på med båda ett längre tag men har hamnat i en liten lässvacka. Förhoppningsvis blir det bättre när en överhängande hemtentamen är överstökad.

THE ASSASSINS CURSE handlar om Ananna som får en kontraktsmördare på halsen när hon flyr från att bli bortgift till en kille hon inte är intresserad av. Det uppstår snabbt tycke mellan den jagade och den som jagar. Det är en ganska spännande historia med både arabiska influenser men även en hel del pirater, magi och ungdomskärlek.

Den andra boken jag håller på med, LOVE LETTERS TO THE DEAD, är inte riktigt lika spännande. Den är, om jag ska vara ärlig, ganska så tråkig. Den handlar om Laurel som får i skoluppgift att skriva ett brev till en död person. Hela boken består av brev till exempelvis Kurt Cobain, Amy Winehouse eller Amelia Earhart. I dessa brev får man berättat för sig om Laurels vardag och hur hon försöker bearbeta sin systers död.

bokbloggsjerka24oktober.jpg

Annonser

31 reaktioner på ”Bokbloggsjerka 24-27 oktober – Läser just nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s