En smakebit på søndag: Insurgent – Veronica Roth

Smakebit på söndagHelgen har varit fylld av trevligheter. Vi har grillat med trevliga människor, dansat loss och till och med premiärbadat i Själevadsfjärden. Det var faktiskt inte så kallt… Nu är det i alla fall dags för att dela med sig av en smakbit. Fler mumsbitar hittar ni här.

Jag läste ut DIVERGENT för någon vecka sen och kunde inte hålla mig ifrån INSURGENT. Den börjar spännande, nästan så man har andan i halsen direkt från sida 1. Hur ska det gå för Tris, Four och alla andra på flykt? Jag har kommit några hundra sidor in men smakbiten som jag delar med mig av kommer från sidan kapitel åtta. Jag tycker smakbiten är ett ypperligt exempel på känslan som boken även förmedlar till sina läsare. En känsla av att du inte är riktigt säker och vet inte vad som väntar kring nästa hörn.

InsurgentWe decide to follow the railroad tracks to the city, because none of us is good at navigation. I walk from tie to tie, Tobias balances on the rail, wobbling only occasionally, and Caleb and Susan shuffle behind us. I twitch at every unidentified noise, tensing until I realize it is just the wind, or the squeak of Tobias´s shoes on the rail. I wish we could keep running, but it´s a feat that my legs are even moving at this point.

Annonser

30 reaktioner på ”En smakebit på søndag: Insurgent – Veronica Roth

  1. Jeg har Insurgent her og gleder meg til å begynne på den. Jeg må bare lese noen bøker som kommer først i køen 🙂 Ønsker deg en fin sommerkveld!

  2. Efter att ha läst Divergent, kunde inte jag heller ge mig till tåls. Eftersom jag inte hade boken hemma, beställde jag hem Insurgent för att susa igenom dem 🙂 Sedan fick jag ju tyvärr vänta på att Allegiant skulle behaga komma ut i handeln… Men spännande serie!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s