Bokbloggsjerka 2-5 maj – Favorisering?

Det finns inte mycket bättre än klämdagar. En extra ledig dag innan helgen. Perfekt för läsning, bloggning, tvättning, städning, inledning av årets fotbollssäsong. Mycket står på agendan idag, tur att energin är på topp! Men först är det dags att svara på veckans bokbloggsjerka. Denna helgen undrar Annika:

Vilken är den bästa bok du läst hittills i år?

 

Den enda bok som fått högsta betyg av mig i år är JAG, EN av David Levithan. Jag tyckte boken var nyskapande och välskriven. Jag fick även min man till att läsa den och han uppskattade den väldigt mycket.

JAG, EN handlar om pojken En som varje morgon vaknar upp i en ny kropp. En dag vaknar han upp i Justins kropp och blir störtförälskad i hans flickvän, Rhiannon. Så istället för att göra som han brukar, hålla sig så passiv som möjligt för att inte inverka för mycket i de liv han plötsligt hamnar i, försöker han nu på alla sätt träffa Rhiannon.

Annonser

54 reaktioner på ”Bokbloggsjerka 2-5 maj – Favorisering?

    1. Ja, det fanns många bra dimensioner i den här boken. T ex så är en homosexuell karaktär inget konstigt i den här boken, precis om det borde vara även i det verkliga livet. En könlös bok på något sätt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s