En smakebit på søndag: Maddy West and the Tongue Taker – Brian Falkner

Smakebit på söndagIdag blir det en liten utflykt. Jag och mannen ska nämligen åka till IKEA för att se om vi kan hitta lite bra förvaring. Vi har ett pågående projekt hemma just nu där vi rensar bort onödiga prylar och organiserar upp det som är kvar. För att få det bra organiserat behövs ju även bra förvaring. Men innan vi åker ska jag dela med mig av en smakbit. Denna smakbit har jag fått tillgång till via Netgalley. Det är en sida där man kan efterfråga recensionsexemplar i e-boksformat från både små och stora förlag runt om i världen. Sen får man bifoga sin recension av boken där och så kan förlagen använda sig av det man skrivit. Det är ett roligt koncept då man hittar många okända böcker och författare. Kika in hos Flukten fra virkeligheten och dela med er av en smakbit ni också.

Den här smakbiten kommer från middle-grade-boken MADDY WEST AND THE TONGUE TAKER av Brian Falkner. Jag har inte hunnit speciellt långt i den än men den ska handla om Maddy West som pratar alla språk i hela världen. Därför blir hon ombedd att översätta några antika rullar vilket leder till att hon blir indragen i ett stort och farligt äventyr. Smakbiten kommer från kapitel 1, sidorna 7-8.

 

Maddy West and the Tongue Taker

 

Smakbit Maddy West

Annonser

22 reaktioner på ”En smakebit på søndag: Maddy West and the Tongue Taker – Brian Falkner

  1. Netgalley låter intressant, även om jag inte riktigt har fått till det med E-böcker ännu, men det kommer kanske, så tack för tipset! 🙂 Och tack för smakbiten. Låter som en spännande bok, inte dumt att kunna alla språk i världen….

  2. Wow, for en flott smakebit! Og omslaget på boken var helt fantastisk. Denne boken må jeg absolutt få tak i. Godt at jeg har bøker å drømme meg bort i etter fotballkampen i dag 😉

  3. Takk for smakebiten. Snakke alle språk. det hadde vært noe, Våren er tiden for rydding; det blir lyst og man vår virkelyst etter den lange vinteren. E.bøker er jeg ikke begynt med. Ennå. Hadde vært greit med bøker jeg ikke tenker å lese flere ganger. Sånn er det med krim.

    1. Är inte speciellt van vid e-böcker jag heller, men det har sina fördelar ibland. 🙂 Håller helt med dig om att det är skönt att rensa ut på våren. Göra huset redo för sommaren! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s