En smakebit på søndag: Swing – Bengt Ohlsson

Smakebit på söndagHärliga söndag! Idag har jag läst massor och det är så roligt. Läslusten på topp, solen skiner och man kan höra fågelkvitter. Underbara liv! En annan toppensak med söndagar är att man får dela med sig av smakbitar ur det man läser. Vill du läsa andras smakbitar klicka här.

Jag läser en massa böcker samtidigt just nu så jag har några att välja från. Valet föll på SWING av Bengt Ohlsson. Boken handlar om Åke och Hanna som börjar experimentera genom att gå på swingerklubb. Besöket leder till vidare äventyr, men vad känner paret egentligen? Smakbiten kommer från sidan 14. Hanna har just berättat för Åke att hennes bästa väninna, Camilla, hade varit på swingerklubb. Samtalet fortsätter…

SwingHan undvek envist hennes blick och stirrade in i stearinlågan.

– Jag tyckte förstås också att det lät helt skruvat först, sa Hanna. Men ju mer hon berättade, desto mer spännande tyckte jag det verkade.

Åke svarade inte.

Hanna sträckte ut en lekfull hand över bordet och spretade med fingrarna mot honom. Hennes hand fick honom att tänka på en spindel som närmade sig.

-Tror du inte att det kunde vara kul för oss också?

Det här händer inte mig, tänkte Åke.

Annonser

28 reaktioner på ”En smakebit på søndag: Swing – Bengt Ohlsson

  1. Kan du sende litt leselyst til meg? 😀 Den er laber hos meg, og jeg ønsker meg den tilbake! Ønsker deg også en fin søndagskveld!

  2. Låter so men bra söndag! 🙂
    Den här tog jag bort reservationen på på biblioteket, det kanske jag inte skulle ha gjort.. Aja, det kommer nog en tid för den också 🙂

  3. Låter som du hade en bra söndag. 🙂

    Jag läste Gregorius av Bengt Ohlsson nylige och gillade den, så den här kanske också vore nåt för mig. Tack för smakbiten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s