Kingdom Keepers #2: Disney at Dawn – Ridley Pearson

Kingdom Keepers II - Disney at DawnKajsas snabba tankar: Spänning på hög nivå på en av mina favoritnöjesparker i hela världen: Animal Kingdom på Walt Disney World.

Recension: Finn och hans DHI-vänner hamnar ännu en gång i trubbel. Maleficent är tillbaka och denna gången tar hon hjälp av andra Overtakers i Animal Kingdom. Allt detta för att väcka Chernabog.

Chernabog är den ondaste Disneyskurken som finns. Dock är det inte många som känner till vem han är. Han är demonen med fladdermusvingar i FANTASIA. Maleficent är den onda häxan i TÖRNROSA.

Med dessa onda skurkar och en hel bunt elaka apor och tigrar har DHI-ungdomarna ett riktigt äventyr framför sig. De får uppleva Animal Kingdoms alla attraktioner. Till exempel det häftiga safariäventyret Kilimanjaro Safari. Eller DINOSAUR, en skumpig åktur där man kan bli uppäten av en T.Rex (speciellt om man är en Kingdom Keeper…). Parkens största och häftigaste attraktion är en berg-och-dalbana med en speciell twist. Och en arg Yeti.

Jag älskade Animal Kingdom då parken var så väldigt fint utsmyckad. Det stora Tree of Life med en massa djur som utgör trädstammen är centralpunkten. Sen finns det fler delar; Asia, Africa, Dinoland USA och ett litet tivoliinspirerat land.

Boken är trogen miljöerna. Jag kan se de flesta av platserna framför mig. Har man inte varit där så kan det nog vara lite jobbig läsning. Men älskar man Disney, både Walt Disney World och skurkarna, så är detta bokserien för dig. Den är lättläst och spännande, ibland lite väl otrolig.

Nästa bok heter DISNEY IN SHADOW och utspelar sig främst på EPCOT.

Rekommenderas för: Disneyälskare, djurälskare eller spänningssökare.

Betyg 3

Annonser

One thought on “Kingdom Keepers #2: Disney at Dawn – Ridley Pearson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s