An Abundance of Katherines – John Green

An Abundance of Katherines

Colin har just blivit dumpad av sin nittonde Katherine. Just det, nitton flickvänner med namnet Katherine. Som nybliven singel beger sig han och hans kompis Hassan ut på en road trip. Hassan är en småfet skämtare som försöker få Colins tillvaro att bli lite ljusare. Under resans gång försöker det självutnämnda geniet Colin att fastställa ett teorem för att undvika att bli dumpad igen.

Tyvärr var detta inte en av mina favoriter av John Green. Karaktärerna är trista och saknar något som gör att man vill bry sig om dem. Speciellt Colin, gnälligare kille får man ju leta efter. Hassan är inte speciellt rolig, mest grov i mun.

Jag får känslan av att Green ville lite väl mycket med den här boken. Ibland är den så trist att jag funderade på att inte läsa klart den och ibland är den så konstig så pannan ligger i djupa veck. Jag älskade verkligen The Fault in Our Stars och gillade Will Grayson, Will Grayson väldigt mycket. Tyvärr hamnar inte den här boken på någon favoritlista, snarare tvärtom. I slutet av boken finns det ett appendix med teoremet. Så gillar man matematik är det nog en guldgruva men jag orkade inte ens tänka på att läsa det, det räckte med resten av boken.

 

Titel: An Abundance of Katherines

Författare: John Green

Utgiven: 2008

Förlag:

Antal sidor:

1 poäng läggs till poängsaldot!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s