Bokbloggsjerka 5-8 april – läsro?

Hur ser den ultimata lässtunden ut för dig? Det är veckans fråga i bokbloggsjerkan som arrangeras varje helg hos Annika.

Inte den lättaste frågan faktiskt. När jag sitter och funderar på den ultimata lässtunden så dyker flera alternativ upp. Jag älskar att sitta uppkrupen i min favoritfåtölj med en mysig filt över mig. Ett glas vatten vid sidan om jag blir törstig. Gillar inte att äta när jag läser. Den enda gången det händer är när boken är så spännande att jag inte kan lägga ifrån mig den förrän den är slut. Då får den följa med till middagsbordet!

Ett annat alternativ till den perfekta lässtunden är att ligga på en sandstrand med en bok i händerna. Helst under ett parasoll när jag börjar bli less på solgasset, efter ca 10 minuter… Egentligen är alla stunder som tillbringas med en bok i handen ultimata stunder och dessa värdesätter jag väldigt högt!

10 reaktioner på ”Bokbloggsjerka 5-8 april – läsro?

  1. Att äta och läsa samtidigt kan bli ganska kladdigt, så det undviker jag oftast. Jag håller med dig om att nästan alla stunder som man tillbringar med en bok är ultimata.

  2. Jag gillar att sitta i soffan med en filt och en riktigt bra bok och bara läsa, och helst inte behöva bry sig så mycket om annat. 🙂 Och sen när man kan sitta ute i solen och värmen och läsa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.