Bokbloggsjerka 1-4 februari: Samlarmani?

Äntligen fredag! Veckan har varit riktigt trevlig men det är ändå något speciellt med helg. Dessutom är det ju dags för ännu en bokbloggsjerka. Denna veckan är frågan: Är du en ”samlare” av saker som kan kopplas till litteraturen (böcker, bokmärken, muggar med litteraturmotiv, etc)?

 

Jag är definitivt en samlare. Jag har ganska mycket böcker i nuläget men det stoppar inte mig att köpa ännu fler. Men där är en författare som jag samlar lite mer på och det är Agatha Christie. Jag satsar på att ha en av varje, både på engelska och svenska. I nuläget äger jag 51 stycken men är alltid på jakt efter fler.

Annonser

22 reaktioner på ”Bokbloggsjerka 1-4 februari: Samlarmani?

  1. Oj, 51 av en författare är inte dåligt! Jag har 19 av Peter Robinson, inte ens läst fem tror jag 😛 Men jag sorterar bort så att jag inte får dubletter.

    1. Jag har inga dubletter i samma språk, men vill gärna ha både en på engelska och en på svenska. Jag har inte läst speciellt många av henne, men någon i månaden tänkte jag försöka mig på i år.

  2. När det gäller deckare skulle jag kunna tänka mig en samling häftade Stig Trenterromaner från 50-talet. Jättegrymma tecknade omslag, men dom är det tyvärr samlarvärde på om dom är fräscha.

  3. Vi tenderar nog att välja språk, om vi har samma bok så är det en olyckshändelse;-) Den vi har flest böcker av är Peter Robinson, och det är en bit över 20. Agatha Christie har ju en ganska stor produktion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s