Bokbloggsjerka 24-27 augusti – Ångervecka?

Veckans bokbloggsjerksfråga hos Annika (som har renoverat sin blogg riktigt stilrent) är: Vilken böcker önskar du att du ännu inte läst?

 

Jag skulle vilja spola tillbaka tiden och ha hela Hungerspelen-trilogin framför mig igen. Det dröjde länge innan jag läste dem. Var lite avig och tjurig och stod emot nyfiken på böckerna. Men när maken packade ner de två första i resväskan inför smekmånaden i våras hade jag inget val. Något måste man ju läsa på flygplanet. Jag fastnade direkt! Slukade de två böckerna på några dagar och letade febrilt efter en bokaffär i Miami Beach som sålde Mockingjay. Jag hittade ingen. Men väl på Miami International Airport uppenbarade sig boken. Jag köpte den direkt och sov inte en blund på flygresan hem.
Att få uppleva den känslan att man inte kan låta bli att tänka på boken när man inte läser den är underbar. Något att längta efter! Men det är precis lika sorgligt när man har läst färdigt.

Annonser

25 reaktioner på ”Bokbloggsjerka 24-27 augusti – Ångervecka?

  1. Det är första gången jag är här: Snygg blogg! 😀

    Håller verkligen med dig om Hungerspelen. Jag lyssande på alla tre ljudböcker i tre dagar (10 timmar varje dag– det var helt sjukt!)

  2. Hungerspelen var faktiskt läsvärda, jag blir lite avig ibland när en viss bok finns ”överallt” och har bl a inte läst ”Twilight” av den orsaken. Men jag läste Hungerspelsböckerna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s