Bokbloggsjerka 3-6 augusti

Fredag innebär bokbloggsjerka hos Annikas litteratur- och kulturblogg. Nu när man åter är på svensk mark är jag gärna med igen! Veckans fråga:

Vilken bokrelaterad pryl står högst upp på din önskelista just nu?

Mitt svar är en bokhylla, helst en magisk som håller kolla på alla ens böcker och sorterar dem automatiskt. Trots IKEA:s breda utbud har jag inte hittat en sådan. Jag får helt enkelt nöja mig med en Billyhylla med fler hyllplan. Fler hyllplan är praktiskt när man har pocketböcker. Annars blir det så mycket luft som inte nyttjas och som dessutom inbjuder att lägga böckerna horisontellt på den stående bokraden.

Dessutom skulle jag behöva ett gäng häftiga bokmärken så mina stackars böcker slipper sönderrivna receptblad från ICA mellan bladen.

Annonser

26 reaktioner på ”Bokbloggsjerka 3-6 augusti

  1. Det där med magisk hylla tycker jag låter som en alldeles utmärkt idé. Jag skulle också vilja ha en, gärna två, sådan. Fast jag får också som du nöja mig med en av de vanliga bokhyllorna från Ikea, en Billy hylla. Jag har redan en men böckerna verkar växa på hög och är alldeles för många för min stackars bokhylla.
    En golv lampa, ett runt snyggt bord till min läs-hörna och några snygga väghyllor hade inte varit så fel det heller. Bokmärken har jag en del – några riktiga, några utklippta, några med biblans öppetider på och några hårda som man kan klippa av nyköpta kläder – om de är snygga n_~ Jag har tänkt göra några själv och se hur det blir n_n

  2. Bokmärken är jag så duktig att jag både har och använder, jag älskar dem med magnet 🙂 En magisk bokhylla vore inte så dumt, men inte heller jag har hittat någon.

  3. Ja som boktokig behövs alltid massor med hyllplats. Jag är också inne på Billyhyllorna. Finns ju både extra hyllplan och överhylla. Riktigt bra.

  4. Scumbag ikea, jag behöer också en sådan bokhylla! Men annars skulle de vara skönt att skaffa hyllplattor i samma färg som min bokhylla… :/ nu har jag en bokhylla från ikea i björkfanér med två vita hyllplan…

  5. Jag är så dålig på att köpa bokmärken! Har ett par som jag använder flitigt, men de börjar bli så nötta och slitna nu… Får nog följa med ett par nya nästa gång jag köper böcker 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s