Tematrio – titelfärg

Veckans tematrio kan du hitta hos Lyrans Noblesser. Där kan man via kommentarerna se vilka böcker andra har valt i veckans tema. Utmaningen denna gången lyder:

Beskriv tre böcker med en färg i titeln!

 

1. Vilda gröna ögon – Joyce Carol Oates: Detta är en av Oates ungdomsböcker. Den handlar om en familj där pappan är manipulativ och obehaglig. Mamman lämnar familjen men lämnar kvar de två döttrarna och en hund. Man får följa den ena dottern, Franky, som kallas för Vilda gröna ögon.

 

2. Carte Blanche – Jeffrey Deaver: Carte Blanche betyder ungefär vitt, oskrivet blad. Det är just vad Bond får i denna senaste bok om agenten. Jag har inte läst den än, men Jeffrey Deaver (en av mina favoritförfattare) och James Bond (en av mina favoritfilmhjältar) tillsammans kan inte gå fel.

 

3. Fifty Shades of Grey – E L James: Ännu en bok som jag ännu inte läst, men som ligger och väntar på mig i bokhyllan. Trilogin toppar listor världen över och detta är första boken. Den handlar om Anastastia Steel och Mr Grey, som inleder ett hett förhållande med vissa krav…

Annonser

8 reaktioner på ”Tematrio – titelfärg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s